Michigan

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Michigan

Ingatlan eladó Michigan

Déli irányban Ohio és Indiana határainál terül el, amellyel a tó belvízét is elosztja. A vizeken is a nyugati határok nagy része, délről északra, Illinois és Wisconsin a Michigan-tó; így egy része a Wisconsin földön.

A Michigan-i ingatlanpiac jelentős növekedést ért el 2017-ben. Az eladók évek óta nagyszerű eredményeket értek el. 2018-ban a Michigani ingatlanpiacra regisztrálták, elsősorban Michiganiában eladó ingatlant.

A Michigan-ben forgalomba hozható nagykereskedelmi értékesítési lehetőségek nagyok.

A pozitív dolog Michiganről az egyre növekvő gazdaság. Csak három év alatt sikerült pozitív növekedést elérni. A 2018-as évekre nézve úgy tűnik, hogy az iparágak, mint az élelmiszer, az energia, az egészségügy, az információs technológia, a víz és a közlekedés. Michigan továbbra is vezető szerepet tölt be az autóiparban.

A tavasz a Michigan otthoni vásárlási szezon csúcspontja, és azt várjuk, hogy lesz némi megnövekedett ingatlan eladói árakon Michiganben. A piac egyre nő. Az átlagos lakásárak éves növekedése 6,2%. Az árak alacsonyak az esettől függően.

Az a tény, hogy a bizalomhiány az ingatlanpiacon nem gátolható a Michigan-i ingatlantulajdon-befektetésekre, amikor rendelkezésre állnak.

A ház általános értéke 2017-ben átlagosan 6,9% -kal nőtt. Az emelkedő lakásárak miatt több ember hajlandó eladni. Miközben előrejelezzük, hogy az esetek általában nem fognak növekedni, kevesebb mint 2% -kal emelkednek a legnépszerűbb bevásárlási szezonon keresztül, többet várunk a horizonton.

A legjobb helyek, ahol élnek: Ann Arbor, Lansing és Ypsilanti.

Detroit élénk metropolisz volt, mégis növekszik, még nem szerepel a legjobb helyek listáján, hogy Michigan-ben éljen vagy vásároljon egy ingatlant. Ha Michigan-ben vásárolsz, sok múlik az életmódról, amelyet el akarsz vezetni. Ha tavasztól leginkább erdőt, vizet és havat szeretne, vegye figyelembe az U.P. vagy az alsó északi félszigeten. Ha virágzó városokat szeretne szórakozni az éjszakai élet és a szórakozás lehetőségeivel, vegye figyelembe Michigan három nagyvárosi területét.

Ha hatalmas művészeti közösséget keres, nagy éjszakai életet és rengeteg sört, ne keressen tovább Grand Rapids-nál. A Beer City Egyesült Államok élénk metropolisz, amely számos fesztiválon, többek között a híres ArtPrize-n keresztül büszkélkedhet. Az értékek folyamatosan növekszenek, még a Wyominghoz hasonló külvárosokban is. 5% -os növekedést várunk az év vége előtt.

A lakásköltségek folyamatosan nőnek az Ann Arbor területen. A többletköltségek sok vásárlót és bérlőt kényszerítenek a Ypsilanti lakások keresésére most a helyi lakosok szerint. Ann Arbor egy egyetemi város és egy mechanikus Michigan államban.

Míg a városok említésre kerültek ebben az időben, a Lansing vevők piacát kínálja. Az állami tőke ideális hely élni, vásárolni egy ingatlant eladó Michiganben, dolgozni és gazdag éjszakai életet kínál.

  •  
    Boom 2018 Michigan: miért és hol vásárol egy házat

    Boom 2018 Michigan: miért és hol vásárol egy házat Michigan, Detroit csodálatos városának bölcsője, évek óta a legnagyobb amerikai autógyártó, valamint a Diego Riviera falfestmények inspirációjának forrása. A Motown lemezrekord székhelye ma is az ingatlan világának lendülete. Lássuk részletesen! ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 8306

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Michigan, Detroit, Detroit, 7310 Pierson St

13,160,502.96HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

800 m²
Ez a ház bérbe $ 675
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB